Referenties

Dag David, we zijn zeer tevreden met de auto (A250e Plug-in Hybr.) en de service die u ons verleent hebt. We zijn op de goeie weg met de keuze die we nu gemaakt hebben ... comfortabel en zuinig.

Merkelbach Stéphanie
Bericht per WhatsApp dd. 31/08/2023

Goeiemorgen David, De E200 cabrio is een heel fijne wagen om mee te rijden. Fijne dag.

Dirk Depoorter
Bericht per e-mail 28/07/2023

Dag David, Bedankt voor de zeer goede ontvangst bij de aankoop ! Bij uitlevering van de Mercedes EQC 400 werd er zeer deskundig uitleg geven en alle vragen die we hadden werden zeer goed en in detail beantwoord. U nam uitgebreid de tijd om ons alles uit te leggen. We zullen U en uw firma zeker aanbevelen bij onze kennissen en vrienden.

Johny & Marleen Du Bois
Bericht per e-mail 21/07/2023

Hallo David, Vanaf het moment dat we bij autovrancken binnenliepen zijn we uiterst vriendelijk en professioneel benaderd. Er werd geluisterd naar al onze wensen en de aangeboden auto ( uw Mercedes NNC op bestelling ) overtrof onze verwachtingen. David is gepassioneerd in zijn job en altijd enthousiast. We hebben de samenwerking als heel prettig ervaren, met een open en eerlijke communicatie over budget, leveringsafspraken en service na verkoop ! We willen vooral dat de beoordeling voor jou als referentie werkt, want dat heb je volgens ons oprecht verdiend !

Geert & Lenie R.
Bericht per e-mail 01/07/2023

Beste David, Wij willen je nogmaals van harte danken voor de professionele hulp en service via "uw Mercedes NNC op bestelling". We zijn super tevreden met de GLC. Hij rijdt super ! Je krijgt van ons 10 sterren !!!

Guy & Marie-Paule Lemoine
Bericht per e-mail 30/06/2023

Hey David, Super leuke auto om mee te rijden !

TM Technics – Houthalen-Helchteren
Bericht per WhatsApp dd. 23/06/2023

Bedankt voor de goede service !

Stan B. – GENK
Bericht per e-mail dd. 13/12/2022

Hi David, The car (C300de Plug-in Hybrid) is terrific ! I still love it :)

Michael Finlan – Brussels
Bericht per e-mail dd. 18/05/2022

Hoi, Effe iets laten weten. Heel tevreden met het voertuig (GLC300de Plug-in Hybride) ! Met de batterij haal ik meestal 50km. Ik ben de wagen ondertussen gewoon en nog geen schrammetje (hout vast houden).

Ronny Kerkhofs – Tongeren
Bericht per e-mail dd. 12/05/2022

Dag David, Dank je voor de aangename en professionele aflevering van de auto ! PS. het elektrisch gegeven begint te lukken.

Rudi & Pascale – Moens Fashion
Bericht per e-mail dd. 12/12/2021

Dag David, Ik heb mijn nieuwe GLA250e Plug-in Hybride nu 4 maanden, super auto ! De elektrisch modus is fantastisch, helemaal zoals u beschreven had. Het is mijn 2de auto die ik bij u kocht en zeker niet de laatste. De service die ik bij u krijg, zal je moeilijk vinden. Voor zowel de verkoop alsook de naverkoop. Dat ik 150km moet rijden naar u, neem ik er met plezier bij. Als ik bij u koop weet ik dat ik goed zit ! Doe zo verder.

Nino
Bericht per e-mail dd. 16/10/2021

Beste David, Recent heb ik bij u een Mercedes A 180 gekocht. Vooreerst wil ik u nog bedanken voor de deskundige uitleg die we kregen op de dag dat wij de wagen afgehaald hebben. Alles ging op dat moment heel snel, maar na een paar dagen rijden bleek wel dat de uitleg niet beter had kunnen zijn. De wagen is fantastisch, zalig om mee te rijden en luxueus om in te zitten.

B. De Raeve – WELLEN
Bericht per mail 16/09/2021

Beste David. Naast een ruime keuze die jullie aanbieden, willen we jullie bedanken voor de eerlijke uitleg. Dit met kennis van zaken, duidelijke afspraken en een fantastische service en geduld ! In gastronische termen zeker een "ster" waard ! De auto valt goed mee. We wennen stilaan de gebruikswijzigingen :) .

D & C. Hirschmann – Diepenbeek
Bericht per mail 27/08/2021

Super fijne auto om mee te rijden !! We gaan er veel plezier van hebben. Merci voor de goede uitleg, er is toch wat van blijven hangen :) .

Marion & Michaël
Bericht per sms 13/03/2021

Dag David, Wij zijn super content met onze Mercedes GLA200. Hij rijdt fantastisch ! Bovendien willen wij u nog bedanken voor uw tijd en zeer gedetailleerde uitleg. Uw passie voor uw werk gaf een meerwaarde aan de aankoop van onze wagen.

Geert, Maureen en Amissa
Bericht per e-mail dd. 15/02/2021

Dag David, De auto valt super goed mee !!!!

Ilse
Bericht per sms dd. 22/01/2021

Dag David, Super content met de wagen !!!

Ronny & Katrien
Bericht per Whatsapp dd. 16/01/2021

"Twee miljoen klanten, dat moet je verdienen, elke dag" was een slogan van Carrefour destijds. Nu ja, twee miljoen per dag zou wat veel zijn in uw geval maar dat jij je klanten verdient is zeker een feit ! Daarom ook dat we teruggekomen zijn en onze tweede auto bij jou gekocht hebben: eerlijke overnameprijs van onze vorige wagen, goede voorwaarden voor de aankoop van onze nieuwe wagen ! Bij het afhalen van de wagen werden alle punten van je "draaiboek bij aflevering" correct overlopen en dus reden we weer tevreden naar huis met een "Nearly New Car" ! Topservice....... tot over x-jaar ;-)

Erik & Lut Scrayen-Vandormael
Bericht per e-mail 15/07/2020

Beste Karen en David, Graag zou ik jullie beiden willen bedanken voor de hele toffe en professionele ervaring met het aankopen van mijn nieuwe auto. Alles verliep naar wens. Jullie gingen tot in de details en dat zien we niet meer zoveel de dag van vandaag. De wagen is geweldig en rijdt bijna vanzelf ! Nogmaals bedankt voor jullie harde inzet en ik wens jullie beiden nog veel succes toe met jullie zaak !

A. Wolfs – MOL
Bericht per e-mail 12/09/2019

Jullie zijn super ! (M.b.t. herstelling onder waarborg thermostaat / koelvloeistof lek)

D. Graf. – SINT-TRUIDEN
Bericht per e-mail 12/09/2019

Hi David, Ben zo juist terug van Italië, na bijna 4000 km te hebben gereden is de CLA een geweldige auto zowel op de autobaan als in de bergen en stad. Ben super tevreden en zeker genoeg PK’s voor de autobaan in Duitsland; Enige nadeel in Italië is het parkeren de stoepranden zijn te hoog, moet goed opletten met het parkeren. Ben Super tevreden !.

Jack R. – GENK
Bericht per e-mail 05/06/2019

Beste wensen David, Mijn specialleke (E250CDI Coupé AMG) is ondertussen 4,5 jaar geleden bij jou gekocht en heeft nu 100.000km gebold. Nog steeds een perfecte auto. Ik koop zeker mijn volgende bij jullie !

Vranckaert P. – DIEPENBEEK.
Bericht per mail dd. 05/01/2019

Goedemorgen David, Bij deze wou ik jouw nog even bedanken voor het snelle en correcte handelen met de X1 voor mijn vrouw

De Brabanter S. – AFFLIGEM
Bericht per mail dd. 12/07/2018

Beste David, ik ben heel blij met mijn nieuwe CLA !

Nino – AALST
Bericht per mail dd. 26/06/2018

Beste David, Wij zijn erg tevreden met de wagen, hij rijdt hemels. Bedankt en nog een goede verkoop gewenst.

Danny Geens uit Gedinne.
Bericht per mail dd. 20/03/2018